Primer contacte

Escrit el divendres, de gener 22, 2010 | per OLGA | a ,

Avui ha sigut un gran dia a la residència. Per una estona la residència ha disposat d'una aula d'informàtica formada per 5 portàtils amb windows i 1 sobretaula amb Ubuntu.



Cada ordinador estava equipat amb el seu ratolí i l'Ubuntu amb un trackball gegant. L'hem demanat en prèstec a BjAdaptacions i la veritat és que hem trobat que va molt i molt bé. L'ha fet servir el Quim bàsicament, ja que és el que té més problemes per poder fer anar un ratolí normal.



Han estat escrivint i jugant: la Elena, la Rosario, la Lliberada, la Maria, la Conxita, la Lola i el Quim. El personal que estava a la residència s'han acostat a veure què feiem i tots han dit que ells també volien! Fins i tot els familiars que han passat per allí també si volien apuntar!



Hem estat una hora i pico practicant. Uns escrivien amb el word, altres amb l'openoffice, hem pintat, hem fet puzzles i jocs de memòria.



Les dificultats més grans les hem trobat amb el ratolí, costa molt dominar-lo i això de fer clic tampoc és gens fàcil. Les lletres també es repeteixen, però això més o menys ja ho tenim dominat!

Han acabat esgotats psicològicament però la setmana que ve en volen més!